Matkareitti

Suunnitelma matkareitiksi: Helsinki-Helsinki. Tähän väliin tulee muutamia pysähdyksiä matkalle Karibialle ja takaisin. Vielä ei ole suunniteltu tarkkaan mitä ne ovat. Lähinnä tuulet määrittävät sen, mitkä satamat ovat matkamme varrella ja missä viivymme pitempäänkin.

Alustava matkareitti:
Helsinki-Hanko-Utö-Gotland, Visby-Ruotsin rannikkoa alas-Bornholm-Saksa, Rygen, Kielin kanava-
Hollannin kanavia Amsterdamiin-Englannin kanaali-Englannin ja/tai Ranskan rannikkoa etelään-Biskajan ylitys- Espanjan rannikko-Portugalin rannikko- Madeira-Kanarian Saaret, jossa noin 1 kuukausi kaikki saaaret katsoen
- sieltä alkaa ylitys noin 20.11. jonka aikana ensin pysähdytään Kap Verdellä. Sieltä jatketaan...
Kap Verde- Barbados, johon tarkoitus saapua noin 13-16.12.

Trinidad ja Tobaco-ja Trinin karnevaalit 11-12.2.2013
Saint Lucian karnevaalit ja muiltakin saarilta varmaan löytyy ohjelmaa
eli tarkoitus viettää Karibialla noin 4 kuukautta nähtävyyksiä kierrellen, uiden, snorklaten, reggaeta kuunnellen, paikallisia ruokia ja juomia maistellen ja ihan mitä nyt tulee mieleen tehden tai olla tekemättä.

Am ja Br Virgin Islands-Bermuda-Azorit-Englanti-Hollanti-Saksaan, Kiel ja siitä Itämerelle ja ylös kotiinpäin. Kotona tarkoitus olla heinäkuussa 2013.

Tämä on siis alustava matkareitti. Matkan aikana päivitysten mukana tulee toteutunut reitti.
1 kommentti:

  1. Katan kanssa käyty yllätys keskustelu Facebookin chatissa tänään 6.9.2012 kello 00:30 - 00:52. Kävi ilmi et olette Portugalissa ja saapuneet satamaan. Matka jatkuu... jatkuu ja hyvä niin. Täällä arki jatkuu, joten normipäivää eletään. Teidän reissukuvat luo mukavan breikin päivään.

    VastaaPoista