lauantai 10. joulukuuta 2011

Talvea odotellessa... Ja Joulupukkia

Kävin tänään rannassa. Vettä sataa ja tuulee kovaa. Pressujen korjaamista ja keulapotkurin sähköpuolen ihmettelemistä. Kun ei vaan toimi niinkuin pitäisi. Otin irti electronic boxin ja lähetän sen Ruotsiin. Keulapotkuri on ruotsalainen ja kyselin sieltäkin mitä voisi tehdä. Postitus ja päivitettynä takaisin, paikalleen ruuvaus ja testaus. Sitten nähdään kuis kävi.

Kohta on joulu. Eipä uskoisi kun ulos katsoo. No... Ensi joulu on vähän erilainen. Silloin kuusi on koristeltu, joulukoristeita ripusteltu, joulupukki tulee ja jakaa lahjat.. Siihen ne yhtäläisyydet sitten varmaankin jäävät. Pukki tulee kumiveneellä, ulkona on +30 lämmintä, laatikoita tai muita yhtä perinteisiä jouluruokia ei ehkä syödä niin paljon kuin tänä jouluna mutta syödään kuitenkin hyvin.
Aamulla voi käydä uimassa veneen perästä ja nauttia Karibian vieraanvaraisuudesta.

Englannista tuli tieto, että lähetys on lähtenyt ja pitäisi olla kotona ensi viikolla. Sieltä se joulupukin apulainen on lähettänyt etukäteen joululahjoja veneelle. Kivoja varusteita joita on kiva käyttää mutta ilmankin tulisi toimeen. Elämää helpottavaa elektroniikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti