tiistai 15. toukokuuta 2012

Vene laskettiin viime lauantaina ja nyt on vuorossa veneen varustelu vedessä sekä maston laitto.

Vielä on paljon tehtävää sisällä, lähinnä erilaisten sähköjohtojen vetelyä edestakaisin sekä sähköpaneelin asentelua. Kun ne on saatu tehtyä, pääsee siivoamaan ja pesemään veneen läpikotaisen ennen tavaroiden sisälle tuontia. Mitä tuodaan onkin tarkan invenoinnin paikka.

Ulos pitää asentaa vielä tuuligeneraattori ja aurinkopaneelit sekä taavetti perämoottorille.

Kolme viikkoa aikaa ja tuntuu, että aika loppuu kesken. Talvella olisi voinut hoitaa monta asiaa valmiiksi mutta mutta... ei ollut moodi sellainen.

Vielä työt haittaavat hieman venehommia.

Hammaslääkärissä on saanut käydä suht monta kertaa, että saa suun sellaiseen kuntoon, että toivottavasti ei heti paikat irtoile ja lohkeile.

Rokotukset on otettu. Niitä tulikin paljon. Monesta rokotuksesta jouduttiin ottamaan yksi tai kaksi tehostetta. Nyt on rokotustodistukset valmiina.

Lääkärin kanssa on käyty läpi tarvittavat lääkkeet lääkekaappiin ja sovittu tarvittaessa konsultoinnista puhelimitse tilanteen niin vaatiessa. Satelliittipuhelimella voimme kysyä neuvoa koska vain.

Äitienpäivänä tuli puheeksi viisumit. Itse en ollut edes ajatellut asiaa. Menemme Neitsytsaarille ja Amerikan puoleisella osalla tarvitaan viisumit. Otin yhteyttä lähetystöön ja odottelen kuinka edetään.

Passit pitää uusia, jotta ovat voimassa koko matkan ja tarvittavan ajan myös matkan jälkeen.

Saas nähdä kuinka aikataulu pitää. 10.6. on edelleen lähtöpäivä ja siihen tähdätään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti