keskiviikko 2. tammikuuta 2013

St Lucia

Hit kom vi på söndag morgon kring 9 tiden. Vi måste lite börja sakta ner på farten, mindre segel, för att inte komma in i hamn allt för tidigt.
Det var bra vind hela vägen o vi hade god fart på.

Mitt på dagen dök Hedda, Leila och Ola upp vid våran båt, oj vilket härligt återsende det var för flickorna, och oss andra också. Vi hade träffats sist jämt 6 månader innan i Tyskland Kiel.

Vi fick finskt kaffe, choklad, salmiak och riktigt rågbröd.
Lite båt- och hundtidningar hade de också med sig hemmifrån oss.

Det blev rumpunch och snack vid båten i några timmar, sedan bar det av på pizza och öl. En sväng via hotellet var Hedda, Leila o Ola bor tog vi också, så flickorna fick sig en simtur.

När vi kom tillbaka till båten, oj vad det var skönt att lägga sig ner, det guppa och gungga inte åt något håll, det knyckte inte i repen, vi sov gott allihop.

Nyårs aftonsmorgonen börja med städning och tvättning av båten. 2 stora kassar med kläder fick vi också tvättade. Med allt stohej så var vi färdiga vid 17-tiden att åka o träffa våra vänner.
Det blev Indiskrestaurang o mat detta nyår.

Vittvin o rumpunch

Sällskapet på indiska restaurangen
Sedan gick vi till hotellet, kl 00.00 samlas det folk ute på stranden framför hotellet och ser på när året byts med traditionell fyrverkeri.


                                                                GOTT NYTT ÅR 2013

01.01.2013 var det slappar dag vid poolen, och lite dopp i havet testa vi också på.
På kvällen fick Ida gå och sova över hos Hedda på hotellet, första barnfria kvällen på över ett 1/2 år.

Komppisarna i poolen

Ida vid stranden1 kommentti:

  1. Hej !Här kommer en hälsning från ett regnigt och halt Borgby... Jag har följt eran blogg efter att Chrisse med familj besökte er i november... Jag är full av beundran för ert ofattbart fantastiska äventyr... Vill önska er Gott Nytt År och ta vara på allt det fantastiska ni får uppleva.. Det låter som en dröm att läsa om det i är med om...
    Kraam
    Sanne (jobbkompis med Chrisse)

    VastaaPoista