sunnuntai 14. lokakuuta 2012Puerto Calero

Hieno, puhdas, kaunis satama.
Kaikki toiminta keskittyy satamaan.
Satamaan ei tule aallokkoa. Vartiointi 24h, sähkö, vesi, suihkut sisältyy.
Satamassa on pieni supermarketti lähinnä turisteja varten ja hinnat sen mukaiset.
Kävimme lentokentän lähellä olevassa hypermarketissa sekä kauppakeskuksessa ja siellä hinnat ovat huomattamasti kohtuullisemmat. Kauppakeskuksessa oli yhdessä kaupassa kalastustarvikkeista ale 70% ja sieltä tuli hankittua vähän tavaraa, voi olla että vähän innostuin mutta kun tähän mennessä kalat on vieneet vehkeet. Täällä pitää olla siima millin paksuista ja leikarit, koukut ja muut sen mukaan. Ostin 1,7 ja 0,90 siimaa 200 metriä sekä 0,6 vaijeria 100 metriä. Mutta kun nyt alkaa kalastus! Enää ei kalat vie vehkeitä!

Sain tänään spinnupuomin suoristettuna. Hienosti toimii taas.
Hyvä venetelakka heti sataman vieressä, jossa korjauspalvelut veneelle ja purjeille. Täydellistä englantia puhuvia ihmisiä.

Vuokrasimme auton pariksi päiväksi saarikierrosta varten. Autovuokraamo satamassa. Hyvä auto, viisiovinen Corsa, lasten koroke  ja cruiseri.
Kahden päivän vuokra 51 euroa sisältäen kaikki vakuutukset. Bensaan kului 30 euroa. Bensa maksoi 1,14 euroa litra.
Kiersimme koko saaren ja kävimme katsomassa perusnähtävyydet. Vuokra-autolla toimii hyvin. Tiet ovat hyvät, vähän liikennettä. Saimme vuokraamosta kartan numeroineen sekä CD:n mukaan. Aina kun tulimme kartalla jonkun numeron kohdalle, CD:stä sama kappale soimaan ja sieltä tuli englanniksi hyvä selostus paikasta. Verrattuna bussikierroksiin, nyt voitiin kuunnella uudestaan ja pysähtyä siellä missä haluttiin.
Erittäin suositeltavaa.

Viikko vierähtänyt Lanzarotella ja aika siirtyä eteenpäin.
Yritetty saada paikka Fuerteventuralta mutta täyttä on. Mahdollisesti suoraan Gran Canarialle, 135 mailia. Yöpurhehdus lämpimässä kesäsäässä.
Ystävämme ruotsalainen CU@sea on siellä ja Ida pääsee leikkimään kavereiden kanssa pitkästä aikaa.La Graciosa ankkuripaikka Lanzaroten pohjoiskärjestä kuvattunaEi kommentteja:

Lähetä kommentti